Voorlopig inrichtingsplan openbare buitenruimte Wielewaal fase 3 en 4


Op deze pagina kunt u alle informatie over het inrichtingsplan voor de openbare buitenruimte van de Wielewaal in fase 3 en 4 downloaden. Het is het alternatief voor de traditionele informatieavond die nu door de COVID-19 regels geen doorgang kan vinden. 

Filmpje

Bekijk het filmpje waarin senior locatiemanager Peter Immers van BPD en landschapsarchitecte Anneke Nauta uitleggen wat de plannen zijn voor de inrichting van de nieuwe Wielewaal. Klik hier.

Informatiefolder

In de Wielewaal is medio december huis aan huis een informatiefolder over het inrichtingsplan van de buitenruimte verspreidt. Wilt u de folder nog eens nalezen? De drieluik is hier te downloaden: Wielewaal WEB.pdf

Eerder al (december 2019) werd er een groenspecial gemaakt waarin de visie van de landschapsarchitecten op het groen in de Wielewaal is gepresenteerd. De special is hier te downloaden: Groenspecial.pdf

Groenplan

In de folder staat een overzicht met bomen en heesters die behouden blijven en die worden toegevoegd. Vind je het leuk om de kaart groter te bekijken en ook de Latijnse namen van de bomen te lezen? Je kunt de kaart hier downloaden: 472_TEK_IP themakaart bomen versie 3 20201210.pdf 

Ook de kaart met heestervakken is te downloaden: heestervakken.pdf

Technische Tekeningen

Voor de formele procedure kunt u hier de technische tekeningen downloaden. In verband met de grootte van de bestanden hebben we losse pdf's gemaakt:

Themakaarten

Om de technische tekeningen voor u duidelijker te maken, hebben we er ook een aantal themakaarten van gemaakt. Deze kunt u hieronder downloaden.

De procedure

In de informatiefolder en op deze website hebben we de onderdelen van het voorlopig inrichtingsplan voor fases 3 en 4 zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd. Het is gebaseerd op eerdere, al goedgekeurde, plannen als het stedenbouwkundige plan (oktober 2016), het kwaliteitsplan (november 2017) en het recente bestemmingsplan. 

Heeft u vragen of suggesties over het voorlopig ontwerp? Tot en met 5 februari kunt u op het voorlopige inrichtingsplan reageren. Uw inbreng wordt door de gemeente en BPD zoveel mogelijk in de uitwerking van de plannen meegenomen. In maart wordt het definitieve plan door de gemeente vastgesteld. Op de website plaatsen we een overzicht van alle reacties op het voorlopig inrichtingsplan met een reactie wat we ermee gedaan hebben. De reacties worden afgestemd met de gemeente. Nagekomen bericht 31 maart: het vaststellen van het definitieve plan vergt iets meer tijd dan verwacht. 

Reageren kan tot 5 februari 2021

Stuur uw reactie op deze plannen naar de gemeente via
BPD Ontwikkeling BV
t.a.v. Allemaal Wielewaal
Poortweg 2
2612 PA Delft

of mail naar: bouw@allemaal-wielewaal.nl.

Vragen

Voor vragen kunt u bellen met omgevingsmanager Annemarie Suur op 06 41537881.