CrossFit Legends

Details

Donderdag 21 september 2023 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
CrossFit Gold Pact
Brielselaan 69, Rotterdam, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 11 januari 2024

CrossFit Legends. Speciaal opgezet voor 55+-ers, om ze onder goede begeleiding kwalitatief goed te laten bewegen, sterker te maken en fitter te maken! Mail ons op of loop langs voor meer informatie.

Heeft het zin om als 60-plusser mijn spieren te blijven trainen?

Er is weinig te bedenken dat zinvoller is dan dat. Naarmate we ouder worden is het effect van trainen zelfs 'dramatischer', in positieve zin. Regelmatig bewegen en zorgen voor een goede conditie, kracht, lenigheid en coördinatie zorgen just dan voor effecten die beschermend werken voor onze gezondheid. Het vermindert het risico op hart- en vaatziekten, heeft gunstige effecten op onze bloeddruk, vermindert de kans op diabetes en botontkalking. Daarnaast heeft het positieve effecten op de werking van ons brein, verbetert het onze stemming en neemt ons valrisico af.

Wat misschien ook motiverend werkt, is om niet de versie van je huidige zelf te vergelijken met die van toen je 25 was, maar vooral de mogelijke versies met elkaar te vergelijken die je op deze leeftijd kunt zin of worden. De 'optimale variant van jezelf' zal niet alleen beter beschermd zijn tegen vervelende kwalen, maar ook meer energie en mogelijkheden hebben.

Waarover?
Ontmoeten, Sport & bewegen
Voor wie?
21-65 jaar, 65+ jaar

Over de organisator

Paul van Dorst
Bij CrossFit Gold Pact willen we zo veel mogelijk mensen fit maken! ... Lees meer