Details

Woensdag 6 oktober 2021 van 09:00 tot 23:00 uur
Afgelopen
Wielewaalhuis
Eelkmanstraat, Rotterdam, Nederland

6 oktober start de Kinderboekenweek en is het de Nationale Kinderzwerfboekdag! Veel kinderen in Nederland kunnen thuis niet lezen omdat ze geen boeken hebben. Kinderzwerfboek zorgt er al meer dan 10 jaar voor dat élk kind de mogelijkheid krijgt om te kunnen lezen. Dit doen wij door iedereen op te roepen om ruimte te maken in de boekenkast en gelezen kinderboeken uit zwerven te sturen. Want elk kind moet toch kunnen lezen?

Nationale Kinderzwerfboekdag is een heel leuk moment om die dag of in de Kinderboekenweek een KinderzwerfboekStation te bezoeken! Het Wielewaalhuis is ook KinderzwerfboekStation, maar je kunt in de buurt ook naar de kidnerboerderij of de voetbalvereniging Egelantier Boys.

Heb je zelf kinderboeken in de kast staan die je niet meer leest en die wel een nieuw leesleven verdienen? Breng deze boeken dan naar ons KinderzwerfboekStation, zodat andere kinderen kunnen genieten van jouw boeken!

Fijne Nationale Kinderzwerfboekdag!

Waarover?
Spel & ontspanning
Voor wie?
0-12 jaar

Over de organisator

Wielewaalhuis
Delen zit in het DNA van de Wielewaal. Zo is iedereen altijd welkom in het Wielewaalhuis, de huiskamer van de Wielewaal aan de Eelkmanstr...... Lees meer