Details

Donderdag 11 juli 2024 van 20:15 tot 21:30 uur
Afgelopen
De Quackstraat 76, Rotterdam
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag en donderdag tot en met 14 oktober 2024

Hatha yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn, maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle yogahoudingen hebben als doel het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren. Het resultaat van een yogales is dat men zich diep ontspannen kan voelen.

Door de jarenlange ervaring als yogadocent heeft Yvonne Hoogendoorn een uitgebreid programma aan oefeningen en houdingen opgebouwd, zodat geen enkele les hetzelfde is. De lessen bestaan uit een combinatie van warming up oefeningen, ademoefeningen (pranayama), lichaamshoudingen (asana), visualisatie-concentratie en ontspanningsoefeningen. Soms is er een korte meditatie. Dit alles in een afwisseling van enerzijds krachtige klassieke houdingen en anderzijds lichte subtiele oefeningen. De lessen zijn voor iedereen geschikt.

Meer info vind je hier

Waarover?
Sport & bewegen
Voor wie?
21-65 jaar, 65+ jaar

Over de organisator

Yoga Rotterdam
Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig naar manieren om zich te ontspannen en gezond te blijven. Herken je dit? Dan is Hatha yoga misschi...... Lees meer